Ексклюзиви
вівторок, 13 жовтня 2009 13:22

Молодий тайський боксер помер після бою

Молодий тайський боксер помер після бою

19-річний тайський боксер Сакай Джокіджим помер після поразки нокаутом на професійному ринзі. У понеділок, 12 жовтня, Джокіджим програв японцеві Нікі Кадзійосі технічним нокаутом у десятому раунді.

Після закінчення поєдинку таїландця доставили в лікарню, але лікарям не вдалося врятувати його життя, повідомляє інтернет-видання fightnews.com.

Про причини смерті Джокіджима не говориться. У бою з Кадзійосі, що відбувся в японській Фукуоці, він опинився в нокдауні вже в першому раунді, а в десятому раунді рефері зупинив поєдинок через явну переваги японця.

На професійному рингу Джокіджим виступав у ваговій категорії до 55,2 кілограмів. За даними fightnews.com, за свою кар"єру він здобув 11 перемог (п"ять - нокаутом) і зазнав шість поразок. За інформацією популярного сайту boxrec.com, таїландець провів п"ять боїв, здобув дві перемоги (обидві - нокаутом) і зазнав трьох поразок.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Молодий тайський боксер помер після бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути