середа, 30 липня 2008 11:22

МОК дозволив Іраку виступити на Олімпіаді

Міжнародний олімпійський комітет припинив санкції в адресу Іраку на час Олімпіади-2008 і дозволив представникам цієї країни взяти участь у пекінських Іграх, повідомляє АР.

Санкції МОК були накладені у зв"язку з втручанням держави в справи Національного олімпійського комітету. Проте після завірянь уряду країни в незалежності іракського НОК в ході переговорів, які продовжувалися вісім годин, міжнародні чиновники все-таки пішли на поступки. Тепер до кінця листопада в Іраку повинні пройти вибори нового складу олімпійського комітету (колишній був розбещений урядом).

Спочатку планувалося, що Ірак на Олімпіаді представлятимуть сім спортсменів: пара веслярів, стрілець, важкоатлет, дзюдоїст, спринтер і дискобол. Але тепер до Пекіна зможуть вирушити лише останні двоє: час подачі заявочних листів на олімпійські змагання з легкої атлетики закінчується сьогодні, тоді як у решті видів аналогічні терміни закінчилися минулого тижня.

Зараз ви читаєте новину «МОК дозволив Іраку виступити на Олімпіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути