Ексклюзиви
субота, 06 квітня 2013 06:00

Між "Зорею" і "Чорноморцем" бойова нічия 1:1

Між "Зорею" і "Чорноморцем" бойова нічия 1:1
Фото: http: football.sport.ua

Обидві команди у весняній частині чемпіонату показали приблизно однаковий очковий результат: у "Зорі" 7 очок (при одній провальній грі в Кривому Розі), у "Чорноморця" - 6, причому не будемо забувати, що дві поразки одеситів були від "Шахтаря" і "Динамо". Тому, при гостьовому статусі "Чорноморця" сказати, хто все-таки в прем'єрному матчі 23-го туру фаворитот, було проблематично.

Тим не менш, відповідно до хазяйського статусу дебютні 10 хвилин матчу "Зоря" залишила за собою. Перші два кутових біля воріт Безотосного жодних дивідендів "Зорі" не принесли, а ось після третього корнера Віталій Вернидуб завдавав удару головою, після якого м'яч перетнувся із рукою Сантани. Одвічне питання, хто кого тут знайшов - рука м'яч або м'яч руку, арбітр Вакс вирішив другим способом і пенальті не призначив.

Тим несподіванішим з ходу гри був відкритий рахунок. На 11-й хвилині Зубейко свій прохід по правому флангу завершив ударом у дальній кут, і Сантіні у кидку перевів м'яч на кутовий. З нього "Чорноморець" витиснув максимум. Політило з кутового закрутив м'яч в район 11-тиметрової позначки, як Фонтанельо опинився в штрафній неприкритим - про це головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб обов'язково дізнається у Шуніча, але факт залишається фактом - відбити удар захисника "Чорноморця" у голкіпера "Зорі" шансів не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" гратиме з "Шахтарем" від оборони" - Яворський

Хвилин 5 знадобилося господарям, щоб осмислити що трапилося, і знову приступити до пошуків шляхів до воріт Безотосного. Однак, якоїсь родзинки, гострого і несподіваного рішення прийняти в складі луганчан було нікому. Активність Ярмаша, який кожен свій прохід по правому флангу прагнув завершувати передачею в штрафну, незабаром зійшла нанівець, а у Данило і Ідахора ніяк не виходило надовго зачепитися за м'яч.

Абсолютно спокійно зупиняючи всі атаки господарів, "моряки" не виявляли великого прагнення атакувати великими силами, подовгу контролювали м'яч у середині поля. Коли ж склалася думка, що одесити зовсім вже заспокоїли гру, сольний номер на правому фланзі видав Данило. На 37-й хвилині у кутового прапорця бразилець на носовій хустці розібрався з Сантаною і Реірой, не став зближуватися з ще одним захисником і видав ідеальну передачу на лінію воротарського на Хомченовського. Дмитру тільки залишалося в стрибку підлаштуватися під м'яч, щоб у дотик відправити його в дальній кут воріт.

1:1 - по голу змогли забити один одному в Луганську "Зоря" і "Чорноморець", і чесно заробили по одному турнірному очку в свій актив.

Зараз ви читаєте новину «Між "Зорею" і "Чорноморцем" бойова нічия 1:1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути