понеділок, 29 квітня 2019 10:00

Мірча Луческу вибачився за свої слова про Валерія Лобановського

Мірча Луческу вибачився за свої слова про Валерія Лобановського
Мірча Луческу

Екс-тренер "Шахтаря" Мірча Луческу вибачився за свої висловлювання про легендарного наставника "Динамо" Валерія Лобановського. Румун був ображений на "France Football" через їх рейтингу кращих тренерів світу в історії футболу. Він вважав, що домігся більшого, ніж Лобановський.

"Хочу сказати, шкода, що так вийшло і прошу вибачення. Прошу вибачення у вболівальників Динамо, оскільки знаю багатьох з них, і у тих футболістів, які грали під керівництвом Лобановського. Не думав, що буде такий резонанс. Я висловив здивування високим місцем Лобановського, адже він не тренував за кордоном. Але я прекрасно розумію, що він був відмінним тренером, який створив систему ".

"Це було специфічне час для країн соцтабору. Щоб конкурувати з провідними клубами Європи, з їх історією, традицією, можливостями, всі працювали за однією схемою - створювали команду, де грали найсильніші футболісти країни. Динамо було командою-системи. І щастя, що воно мало такого тренера як Лобановський, який давав результат ", - сказав Луческу в інтерв'ю програмі Профутбол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін розкритикував Луческу


Лобановський посів шосте місце, увійшовши в топ-10 серед всіх наставників за версією "France Football". Екс-тренер "Шахтаря" Луческу також потрапив до рейтингу, зайнявши 41 сходинку.

Зараз ви читаєте новину «Мірча Луческу вибачився за свої слова про Валерія Лобановського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути