середа, 09 грудня 2020 11:12

Минуть роки й цю перемогу ніхто не згадає – українська преса після матчу з "Ференцварошем"

Минуть роки й цю перемогу ніхто не згадає – українська преса після матчу з "Ференцварошем"
Віталій Миколенко був непомітним в атаці. Фото Рейтер

Українська преса мляво відреагувала на 1-шу перемогу "Динамо" в Лізі чемпіонів над "Ференцварошем" – 1:0. Хвалити киян особливо нема за що, а критикувати вже набридло. "Динамо" зіграло в улюблену гру при Луческу: відбитися в 1-му таймі й подивитися, що вийде в 2-му. Виходить з кожним разом усе менше, але для перемоги над угорським клубом цього вистачило.

"Гра з "Ференцварошем" вийшла жахливою за якістю, – стверджує "Трибуна". – Це правда. Але йти зі стадіону чи перемикати канал на інший матч не хотілося. Не варто зараз сильно прибивати команду. Луческу і так витиснув максимум з цього складу і в ситуації, коли календар матчів більше нагадує гонку Формули-1, а коронавірус вибирає за тренера, хто вийде на поле. В таких умовах саме вміння досягати результату виходить на перше місце, а найкрасивішим є результат на табло. Це все також правда. Глобально оцінювати футбол "Динамо" можна буде у другій частині сезону. Команда може і має грати краще. А поки успіхи киян в сезоні говорять, що політ цілком нормальний".

Динамо Київ юа цитує журналіста Ігоря Лінника:

"Київське "Динамо" дійсно виконало в цьому півріччі велику роботу під керуванням Мірчі Луческу, зробило серйозний крок уперед.

До речі, символічно, що програма матчів 2020 завершується саме грою з "Колосом".

Згадайте, як попередні тренери Динамо відловлювали по телефону трансляцію матчу "Зорі", тоді як їхня команда безнадійно горіла "Колосу" в Києві - 0:2.

Різниця вже разюча, але кінцівка важлива!"

Гра з "Ференцварошем" вийшла жахливою за якістю

"Терикон" наводить слова колишнього динамівця Рустама Худжамова:

"3 очки не пахнуть. По 1-му тайму було видно, що "Ференцварош" переграє "Динамо", але переграє тільки в триманні м'яча, і небезпечних моментів я не побачив ні з одного боку, ні з іншого. У 2-му таймі була гра до помилки, яку зробили футболісти "Ференцвароша". Гравці "Динамо" створили мало небезпечних моментів, але досить, щоби виграти цей матч", - сказав Рустам Худжамов.

"Через роки цю єдину перемогу київського Динамо в Лізі чемпіонів сезону-2020/2021 ніхто і не згадає, - пише "Спортарена". – Уболівальники пам'ятають яскраву гру, феноменальні сейви і красиві голи, але матч 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів з "Ференцварошем" був не про це. Єдине, що цікавило змучене травмами, епідемією коронавірусу й паузами на ігри збірних "Динамо", так це результат, який дозволив би біло-синім продовжити свою єврокампанію навесні 2021 року.

Останнє слово в єврокубковій сутичці Луческу і Реброва залишилося все ж за "хитрим лисом". У Будапешті Ребров був винагороджений за сміливість і спроби перевернути гру, що невдало складалася для його команди. У Києві Луческу дав своєму багаторічному візаві майстер-клас прагматизму і взяв гору".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу прокоментував перемогу над "Ференцварошем"

Під час жеребкування 1/16 Ліги Європи "Динамо" через малу кількість набраних на груповому етапі очок, вочевидь, буде несіяним.

Зараз ви читаєте новину «Минуть роки й цю перемогу ніхто не згадає – українська преса після матчу з "Ференцварошем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути