вівторок, 01 жовтня 2013 10:17

Міліція вивчає записи 200 камер спостереження на "Арені Львів"

Міліція вивчає записи 200 камер спостереження на "Арені Львів"
"Арена Львів" не побачить матчі збірної до 2018 року. Фото: sport-xl.net

На стадіоні "Арена Львів" під час матчу Україна - Сан-Марино могла мати місце провокація; відео двохсот камер спостереження стадіону зараз ретельно вивчає міліція.

Про це львівський міський голова Андрій Садовий заявив в ефірі "5 каналу", повідомляє comments.ua.

"На стадіоні знаходиться 200 відеокамер і безперечно всі ці відеозаписи потрібно переглянути, чим зараз і займається міліція. Також вони долучають представників львівських фан - клубів", - зазначив мер.

"Керівник нашого фан -клубу запевнив мене, що львівські вболівальники жодних дискримінаційних символів не використали, і ті глядачі, які були на стадіоні, а це більше 34-х тисяч і мільйони вболівальників, які бачили матч по телебаченню нічого забороненого не бачили, можливо мала місце банальна провокація", - додав Садовий.

У свою чергу народний депутат від "Свободи " Ігор Мірошниченко заявив, що на стадіоні могла мати місце свідома провокація представників лівого руху.

"Сьогодні організацією FARE в Україні керує якийсь лідер лівацького руху Павло Клименко. Він є членом профспілки "Захист праці". А профспілку очолює Олег Верник, який має серйозні зв'язки з російським ФСБ. І ось тут ми говоримо про свідому провокацію, яка можливо мала місце на львівському стадіоні", - заявив Мірошниченко.

Нагадаємо, ФІФА покарала Україну за поведінку вболівальників під час матчу відбору чемпіонату світу проти Сан-Марино у Львові. Наступний відбірковий матч проти Польщі українці проведуть без глядачів. Також стадіон "Арена Львів" дискваліфікований до 2018 року. Рішення ФІФА прийняла на підставі звіту організації FARE, представник якої був присутній на матчі.

Зараз ви читаєте новину «Міліція вивчає записи 200 камер спостереження на "Арені Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути