Ексклюзиви
неділя, 07 квітня 2013 13:02

"Мілевський у прекрасній формі" - Федорчук

"Мілевський у прекрасній формі" - Федорчук
Федорчук: "Металісту" бракує українців". Фото: football.ua

Футбольний експерт Олег Федорчук пояснив причини нестабільності в грі дніпропетровського "Дніпра" й харківського "Металіста".

– Учора "Дніпро" програв "Ворсклі", бо й досі не вирішив проблему збалансованості гри в обороні й в атаці. Команда великими силами ходить у напад. В такі моменти вимагається, аби клас захисників був настільки високим, щоб його вистачило переривати гострі контратаки суперника. Натомість кваліфікація оборонців "Дніпра" залишає бажати кращого. Підтвердження цього – автогол Мазуха і маса гольових моментів біля воріт підопічних Рамоса.

– У ""Металіста" – інша проблема. Брак вітчизняних гравців. Додайте сюди зміну лідерів – відхід Тайсона, прихід Девіча. Утім ще нічого визначального не відбулося. Очні матчі претендентів на друге місце – попереду. Саме в них і визначиться володар другої путівки в Лігу чемпіонів.

Федорчук вважає, що київське "Динамо" має певну перевагу над конкурентами.

– Перевага киян – довга лава запасних. Я вчора був на грі дублерів "Динамо" й "Шахтаря". Скажу чесно, мене вразила гра Мілевського. Він у прекрасній формі. Такого Артема я давненько не бачив. Непогано виглядав і Алієв. Маючи резерв із виконавців такого класу, кияни можуть почуватися впевненіше, – зазначив колишній тренер "Таврії".

Зараз ви читаєте новину «"Мілевський у прекрасній формі" - Федорчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути