субота, 19 жовтня 2013 15:24

"Мілевський і Алієв відмовилися переходити в "Арсенал" - Ващук

"Мілевський і Алієв відмовилися переходити в "Арсенал" - Ващук
Фото: footballua.tv

Олександр Алієв та Артем Мілевський відмовилися у свій час перейти з "Динамо" у київській "Арсенал". Про це в передача "Один на один з Гамулою" на каналі "Футбол" сказав спортивний директор "канонірів" Владислав Ващук.

"Була в мене розмова з Артемом, ми хотіли, щоб Мілевський з'явився у нас в команді. Я з ним розмовляв з цього приводу, але він мені сказав: "Влад, я хочу грати в європейському клубі, не хочу грати в Україні". Взимку навіть пропонував йому перейти хоча б на півроку, і він міг би пограти в цей час. Але Артем сказав "Ні", і не було сенсу його вмовляти. Коли вмовляєш людину, то потім він не показуватиме своєї гри", - сказав Ващук.

З Олександром Алієвим була розмова недавно.

"Ще влітку на цю тему розмовляв з Олександром Алієвим. Але він також не захотів переходити в "Арсенал", посилаючись на те, що хоче дограти контракт в "Динамо". Ось що вийшло, так це підписати Артема Кравця. Хоча підписали його, можна сказати, в польоті. Ми мали летіти, але встигли підписати всі необхідні папери, навіть літак затримали, щоб Артем з нами вилетів", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше гендиректор "Арсеналу" Віктор Головко заявив, що вже наступного тижня може бути оголошено про банкрутство клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Мілевський і Алієв відмовилися переходити в "Арсенал" - Ващук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути