четвер, 03 серпня 2017 20:11

"Мілану" доведеться перейти на гру з трьома захисниками" - експерт

"Мілану" доведеться перейти на гру з трьома захисниками" - експерт
Леонардо Бонуччі — це найкраще підписання "Мілана" — Флорім Цаноллі

Ліга Європи — це хороший шанс для "Мілана" виграти трофей. Про це Gazeta.ua розповів коментатор каналу DigitAlb (Косово) Флорім Цаноллі.

Сьогодні о 21:45 за Києвом "Мілан" зіграє матч-відповідь кваліфікації Ліги Європи проти румунської "Університаті". Першу зустріч виграла команда Вінченцо Монтелли — 1:0.

"Мілан" виконав чудову роботу на трансферному ринку цього літа. Хтось може критикувати клуб за надмірні витрати. Але якщо ви хочете змінити команду, то маєте йти на цей крок. Керівництво "Мілана" придбало гравців на кожну позицію. А продовження контракту з воротарем Доннаруммою — це ще один трансферний успіх.

Зараз все у руках наставника Вінченцо Монтелли. Він молодий тренер без великого досвіду роботи. Не так і легко управляти таким клубом, як "Мілан". Для Монтелли це справжній виклик. У нього достатньо якісних гравців у кожній лінії. У захисті виділяється Леонардо Бонуччі, у півзахисті — Хакан Чалханоглу і Лукас Біглія. В атаці команда розраховує на 21-річного Андре Сілву. Португальцеві прогнозують успішну кар'єру. Тренеру з таким підбором гравців потрібно лише зробити так, щоб вони показували свою найкращу гру. Тоді результат прийде.

Зараз все у руках наставника Вінченцо Монтелли. Він молодий тренер без великого досвіду роботи

Бонуччі — це, без сумніву, найкраще підписання "Мілана". Раніше команда грала з двома центральними захисниками. Тепер це може змінитися. Монтеллі доведеться перейти на гру з трьома захисниками, тому що у цій формації Леонардо може дати більше. Як він це робив раніше в "Ювентусі". Бонуччі разом з Матео Мусаккіо та Алессіо Романьолі забезпечуть команду досвідом, силою та інтенсивністю.

"Мілан" здатен чимало досягти у цьому сезоні. Очікую від команди успішного виступу у Лізі Європи. Це хороший шанс виграти титул, якщо щось піде не так у чемпіонаті і Кубку Італії. Після таких витрат і змін у клубі, місце нижче третього у Серії А розцінюватиметься, як провал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійський експерт оцінив перспективи нового "Мілана"

Якщо "Мілан" стане чемпіоном, то це буде успішним результатом. Те саме стосується виграшу Кубку Італії. Навіть, якщо команда займе місце у зоні Ліги чемпіонів, то це буде гарним досягненням. Багато років "Мілан" не грав у найпрестижнішому клубному турнірі Європи. Думаю, "Мілан" точно фінішує у першій трійці в цьому сезоні у чемпіонаті Італії", - каже Цаноллі.

Більше про "Мілан" читайте у новому номері журналу "Країна" за 3 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Мілану" доведеться перейти на гру з трьома захисниками" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути