Ексклюзиви
субота, 05 січня 2013 13:12

"Мілан" відмовився догравати матч через расистські вигуки

Гравці футбольного клубу "Мілан" відмовилися дограти товариський матч з клубом "Про Патрія" через расистські образи, які прозвучали з трибун. Про це повідомляє Reuters.

Матч проходив 3 січня на домашній арені "Про Патрії" в місті Бусто-Арсіціо у провінції Ломбардія. Як зазначається, з перших хвилин зустрічі вболівальники господарів почали ображати темношкірого нападника "Мілана" Кевіна-Прінса Боатенга. Після перших 25 хвилин матчу Боатенг відмовився продовжувати гру, зняв з себе футболку і попрямував у підтрибунне приміщення. Інші футболісти "Мілана" взяли з нього приклад.

Головний тренер "Мілана" Массіміліано Аллегрі, коментуючи те, що трапилося, залишився солідарний з гравцями команди. На офіційному сайті клубу також з'явилася заява, в якій містився заклик посилити боротьбу з расизмом на італійських стадіонах.

Клуб "Про Патрія", заснований в 1919 році, в даний час виступає в Серії C2 - четвертому за силою дивізіоні системи італійських футбольних ліг. За всю історію команди її найвищим досягненням було восьме місце в Серії A в сезоні 1947/1948 років.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" відмовився догравати матч через расистські вигуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути