понеділок, 24 травня 2021 00:12

"Мілан" переміг "Аталанту" завдяки двом пенальті

"Мілан" переміг "Аталанту" завдяки двом пенальті
Мілан уперше за кілька років фінішував другим. Фото: Reuters

"Мілан" обіграв "Аталанту" на виїзді – 2:0 і фінішував другим у турнірній таблиці. Команда Малиновського – третя.

Міланці грамотно захищалися всю гру. Фактично, вони не дали створити господарям той каскад моментів, які ті мають ледь не в кожному матчі . Фізичних сил на протидію пресингу "Аталанти" цього разу вистачило на весь матч.

Провалив гру Луїс Мурієль. Він невиправдано брав ініціативу на себе жодного разу не влучив у площину воріт. Натомість завадив пробити із перспективного штрафного Руслану Малиновському. Руслан теж провів не найкращий матч. Але кілька фірмових пасів на Сапату видав. Інша справа, що Дуван теж перестав влучати у площину.

Здивував суддя трактовкою гри рукою. Особливо у випадку з другим пенальті. За хвилин 20 до порушення в карному майданчику "Аталанти" арбітр проігнорував пенальті за гру рукою захисника "Мілана".

Схоже, бергамаски наїлися на фінішу сезону. На фінал із "Ювентусом" у Кубку й бій із "Міланом" за друге місце їм забракло емоційних сил. До того ж путівка в Лігу чемпіонів уже була в кишені. А без емоцій такі матчі не виграються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Визначився чемпіон Іспанії

Італію представлятимуть в Лізі чемпіонів "Інтер", "Мілан", "Аталанта" і "Ювентус". П'ятим зайвим виявився "Наполі". Тепер провідні футболісти готуватимуться до Євро, який стартує 11 червня в Римі.

Зараз ви читаєте новину «"Мілан" переміг "Аталанту" завдяки двом пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути