Ексклюзиви
субота, 19 лютого 2011 13:24

Михалик пошкодив меніск у матчі з "Бешикташем"

Михалик пошкодив меніск у матчі з "Бешикташем"

У п'ятницю ввечері Тарас Михалик прибув до клініки "Борис" на обстеження з приводу травми коліна, отриманої в матчі "Бешикташ" - "Динамо".

Проведене МРТ показало, що у захисника пошкоджений задній ріг меніска. У суботу після обіду в іншій столичній клініці, у лікаря Ярослава Линько, на консиліумі лікарів буде прийнято рішення, чи потрібне оперативне втручання і яким буде курс лікування.

Нагадаємо, центральний захисник киян зміг залишити поле, лише спираючись на плечі лікаря та масажиста. До автобуса він вийшов уже без сторонньої допомоги, але явно накульгуючи.

"Суперник штовхнув мене - і коліно "пішло", - епізод з цим пошкодженням Тарас Михалик описав практично так само, як і момент з травмою в розташуванні збірної України на Кіпрі. - Головне, що виграли, а інше - нісенітниця ..."

"Динамо" з рахунком 4:1 на виїзді обіграло стамбульський "Бешикташ" у першому матчі 1 / 16 фіналу Ліги Європи-2010/2011.

Звітний поєдинок відбудеться 24 лютого в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Михалик пошкодив меніск у матчі з "Бешикташем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути