пʼятниця, 31 жовтня 2008 08:04

Михайличенко розповів про підсилення збірної України

Михайличенко розповів про підсилення збірної України
Олексій Михайличенко відзвітував перед українськими журналістами за старт національної збірної України у відбірному циклі чемпіонату світу 2010 року. Тренерський штаб нашої команди, яка у трьох матчах набрала сім очок, поділився своїми враженнями від осінньої стадії відбору. Велику дискусію викликав останній матч збірної України проти команди Хорватії.

Михайличенко розповів про потенційне підсилення національної збірної України. Зокрема, він не виключив можливість, що вже у найближчому товариському матчі проти норвежців жовто-синю футболку може одягнути нападник "Металіста" Марко Девіч.

Восени 2009-го року українські вболівальники дізнаються, чи бронювати квитки до Південно-Африканської республіки, де відбудеться фінальна частина Мундіалю-2010. Настрій, з якими тренерський штаб збірної піде на зимові канікули, залишає їм хороші перспективи для африканського вояжу.

"Мегаспорт"

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко розповів про підсилення збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути