четвер, 12 грудня 2019 23:02

Михайличенко не подав у відставку

Михайличенко не подав у відставку
Олексій Михайличенко нарікає на погану реалізацію

У четвер, 12 грудня, в матчі 6-го туру групового турніру Ліги Європи київське "Динамо" з рахунком 1:1 зіграло на НСК "Олімпійський" внічию зі швейцарським "Лугано" і, зайнявши лише третє підсумкове місце в своїй групі, не змогло вийти в 1/16 фіналу турніру. Вашій увазі післяматчева прес-конференція головного тренера "Динамо". Тренера цитує dynamo.kiev.ua

"У тому, що сталося, винні всі. І, звичайно, в першу чергу, - я. Не виконано завдання, а саме я відповідаю за результат", – сказав Михайличенко.

"Що ж стосується самого сьогоднішнього матчу, який, на жаль, підвів підсумок нашого виступу в єврокубках поточного сезону, то, як і в ряді інших поєдинків, ми допустили багато помилок. У нас були в цій Лізі Європи гарні ігри, але допущені нами помилки і їх кількість занадто часто не дозволяли домагатися результату. Напевно, не можна сказати, що сьогодні ми не награли на перемогу. Але те, що ми допускаємо помилку, пропускаємо гол і не можемо забити самі, це, звичайно, проблема. А проблеми треба вирішувати на тренуваннях, в роботі.

Розмови з президентом клубу ще не було

Розмови з президентом клубу ще не було. Справді, ситуація дуже неприємна - ми зобов'язані були виходити з цієї групи, домагатися іншого результату в багатьох матчах.

Але я б не став порівнювати сьогоднішній матч з поєдинком, наприклад, проти "Зорі". У матчі з луганчамі у нас дуже багато чого не виходило в самій організації гри. Це було головною нашою проблемою і моєю помилкою. Сьогодні ж нам не вистачило реалізації моментів і реалізації тої переваги, яку ми мали над суперником. При цьому ми пропустили з єдиного моменту біля наших воріт. Суперники не прощають нам помилок, а ми їм прощаємо дуже багато.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" – Лугано 1:1 Кияни зганьбилися в єврокубках

"Динамо" за сезон програло всі головні змагання - чемпіонат, Кубок, вилетіло з Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко не подав у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути