четвер, 18 червня 2009 10:32

Михайличенко вибачився перед уболівальниками

Михайличенко вибачився перед уболівальниками

Спілкуючись вчора з журналістами у клубі "Sorry, Бабуся", тренер збірної України Олексій Михайличенко вибачився перед уболівальниками за "всього лише" 2:1 у грі з казахами. "Не було такого настрою, як на великих суперників. Це і наша провина, - визнав наставник.

- Наступний матч відбору з Андоррою 5 вересня покаже, чи засвоїли ми урок. Але у будь-якому випадку здобуті очки для становлення команди набагато важливіші, ніж гра. Пригадаєте, як стартувала збірна Блохіна у відборі на ЧС-2006? Важка нічия з Данією і важка перемога над Казахстаном".

Якщо замість Данії підставити Хорватію, виходить, що збірна Михайличенка повинна дійти до 1/4 ЧС-2010? Вчора тренер говорив про скромніші цілі: "Потенціал гравців дозволяє нам боротися з англійцями, хорватами і білорусами за вихід з групи".

Нагадаємо, після 6 турів Україна має, як і хорвати, 11 очок, але за гіршою різницею м"ячів займає третє місце. На першому з великим відривом англійці. А у двох очках від нас і з грою у запасі білоруси.

Воротарем N1 збірної Михайличенко назвав П"ятова, відзначивши, що він, не дивлячись на помилки, не втрачає після них упевненості, і навіть пожартував, що було б добре, якби Андрій виходив на поле, думаючи, що один м"яч вже пропустив. Найкращого снайпера ЧУ Ковпака тренер збірної має намір перевірити у спарингу з Туреччиною у Києві 12 серпня.

А наприкінці коуч спростував, що на грі з казахами позначилося порушення режиму після 2:2 в Загребі. "Я дозволив хлопцям випити по пляшці пива. Але не по ящику! Над душею у них не стояв. Але, повірте, якби я побачив гравців, які б не були обличчям команди, я б це так не залишив".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко вибачився перед уболівальниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути