вівторок, 18 грудня 2007 09:57

Міхаель Шумахер залишається радником команди "Феррарі"

У минулу неділю Міхаель Шумахер підтвердив, що має намір і надалі залишатися радником команди "Феррарі". З моменту свого відходу з "Скудерії" в кінці 2006 року семиразовий чемпіон світу відвідав декілька "Гран-прі" і двічі протестував болід F2007 по ходу недавніх тестів напередодні заборони трекшн-контролю.

- Не знаю, як все складеться в майбутньому, але в даний момент я залишаюся радником "Феррарі". Я задоволений своєю роллю в команді. Хочу бути щасливим батьком сімейства і насолоджуватися  життям, - сказав 38-річний німець в інтерв"ю коментаторові Маррі Уолкеру.

У минулій "Гонці Чемпіонів" Шумахер і пілот "Торо Россо" Себастьян Феттель принесли Німеччині перемогу в Кубку Націй. А в особистому заліку у фіналі Шуми поступився гонщикові DTM Матіасу Екстрему, відправивши свій автомобіль до розвороту всього за декілька метрів до фінішної межі. Але коли журналісти запитали Міхаеля, чи має намір він після чергового успішного виступу переглянути свої плани щодо відходу з гонок, то у відповідь почули звичне: "Ні".

Джерело: www.f1magazin.ru
Зараз ви читаєте новину «Міхаель Шумахер залишається радником команди "Феррарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути