середа, 04 квітня 2012 10:33

"Ми зобов'язані знайти вихід з будь-якої ситуації" - Блохін про травму Диканя

"Ми зобов'язані знайти вихід з будь-якої ситуації" - Блохін про травму Диканя
Олег Блохін засмучений травмою Андрія Диканя. Фото: afp.com

Головний тренер збірної України Олег Блохін розповів про проблеми в національній команді напередодні домашнього чемпіонату Європи 2012 року.

"Дуже жалкую з приводу того, що сталося з Диканем, бажаю йому швидкого одужання, проте я не лікар і не можу коментувати те, в чому некомпетентний. Давайте визначимося: у мене є Роменський (тренер воротарів збірної України), який відповідає за цю позицію.

Він може точніше сказати, хто після цих неприємностей залишається у воротарській обоймі. Єдине, що точно знаю: ми зобов'язані знайти вихід з будь-якої ситуації. Що стосується Шовковського і Пятова, то вони входять в розширений список кандидатів на участь в Євро, і поки не більше того", - зазначив наставник.

"Воронін? Наступного тижня планую прилетіти в Москву на півфінал Кубка Росії "Динамо" - "Волга". Спробую вникнути в проблему і розібратися на місці, що відбувається з Вороніним. Чому він то грає, то сидить на лавці. Це серйозно турбує. Ігрова практика для будь-якого футболіста, який розраховує на місце у збірній, якщо завгодно, як Отче наш", - заявив Блохін.

Нагадаємо, через травми, за словами лікарів збірної України, Дикань буде змушений пропустити Євро-2012. Також вчора стало відомо, що голкіпера прооперують у Німеччині.

Зараз ви читаєте новину «"Ми зобов'язані знайти вихід з будь-якої ситуації" - Блохін про травму Диканя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути