субота, 06 серпня 2011 15:41

"Ми знову станемо тією командою, яку всі боялися" - Луческу

"Ми знову станемо тією командою, яку всі боялися" - Луческу

У гравців "Шахтаря" немає повної концентрації. Таку думку висловив тренер клубу Мірча Луческу, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"До 31 серпня, поки не закрито трансферне вікно, йде складний період - багато тиску з боку агентів та інших навколишніх людей. Тому немає повної концентрації, а від цього, звичайно, страждає гра футболістів. Це моя проблема, яку я спробую вирішити і пройти через такі моменти. Вони повторюються практично кожен рік: одного "продають" в один клуб, іншого - в інший ... Вони ще не до кінця зрозуміли перспективи нашого клубу, тому існує багато розмов навколо деяких гравців", - зазначив Луческу, якого цитує прес-служба клубу.

Крім того, говорячи про підсумки гри з "Арсеналом", він зазначив, що футболісти були неуважні.

"Провели серйозний аналіз, і не тільки цього матчу, а взагалі всіх ігрових моментів, і того, що ми повинні робити і куди ми прагнемо. Потрібно повертатися до тієї мобілізації, яка була в минулому році. Без неї кроку вперед ми не зробимо", - сказав він.

"Можливо, концентрація відсутня ще й через те, що у нас дуже велика кількість гравців. Але якщо буде зібраність, якщо будуть грамотні дії, то ми знову станемо тією командою, яку всі боялися. Ми говорили і про багато інших важливих для нас речей , у тому числі і Лігу чемпіонів. Тобто всі аналізували як професіонали", - підсумував Луческу.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" зіграв внічию в матчі з київським "Арсеналом" - 1:1.

Зараз ви читаєте новину «"Ми знову станемо тією командою, яку всі боялися" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути