субота, 22 грудня 2012 12:51

"Ми з Коньковим не знайшли спільної мови" - Яковенко

"Ми з Коньковим не знайшли спільної мови" - Яковенко
Яковенко і Коньков не стали однодумцями. Фото: ffu.org.ua

Екс-наставник молодіжної збірної України Павло Яковенко розповів, що головною причиною його звільнення стали розбіжності з керівництвом Федерації футболу України. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на football.ua.

"У мене відбулася зустріч з Анатолієм Коньковим (президент ФФУ, - Ред.), на якій ми обговорили перспективи підготовки команди до нового відбірного циклу. Йшлося і про Кубок Співдружності, і про селекційних зборах, про товариських поєдинках. І під час цієї розмови я зрозумів, що ми не знаходимо спільної мови. Адже щоб працювати плідно, президент і тренер повинні бути однодумцями. Цього разу такого не сталося, тому я вирішив написати заяву про відхід, а глава федерації його прийняв", - сказав Яковенко.

Також тренер прокоментував заяву віце-президента ФФУ Сергія Стороженка про те, що його звільнили "за відсутність належних результатів".

"А що тут коментувати? Потрібно спочатку дізнатися, що мається на увазі під словом "результат". Ми ж не Іспанія і не Бразилія. Якщо, приміром, говорити про кількість футболістів, підготовлених для головної команди країни, то тут все на виду. Якщо брати спортивну складову, то, напевно, тоді потрібно запитати, чому група провідних гравців "молодіжки" під час ключового матчу всього відбіркового циклу знаходилася на лавці запасних національної збірної", - підкреслив тренер.

Нагадаємо, 19 грудня стало відомо, що контракт ФФУ зі старшим тренером молодіжної збірної команди України U-21 Павлом Яковенком офіційно розірваний за згодою сторін.

Таким чином, на сьогоднішній день без тренерів залишаються національна та молодіжна збірні країни.

Зараз ви читаєте новину «"Ми з Коньковим не знайшли спільної мови" - Яковенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути