четвер, 13 грудня 2012 10:58

"Я дійсно йду" - Яковенко про молодіжну збірну України

"Я дійсно йду" - Яковенко про молодіжну збірну України
Яковенко поки не назвав причин свого рішення ФОТО: ru.uefa.com

Павло Яковенко у найближчі дні залишить посаду наставника молодіжної збірної України, з якою працює з 2008 року, повідомляє "СЭ". В інтернеті причиною майбутньої відставки називають зміни в підході нового керівництва ФФУ до функціонування юнацьких та молодіжної збірних, в результаті чого кількість зборів на майбутній рік у команд скорочено, а фінансування - урізано.

Сам Яковенко у телефонній розмові з "СЭ" заявив: "Я дійсно йду, однак говорити про причини, що спонукали до цього рішення, поки не готовий".

Повідомляється, що рішення піти з поста головного тренера молодіжної збірної України Павло Яковенко прийняв після розмови з представниками Федерації футболу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яковенко залишить молодіжну збірну України - ЗМІ

Якщо Яковенко дійсно пішов з молодіжки, то тепер ФФУ необхідно буде шукати тренера і для ще однієї збірної України з футболу.

Нагадаємо, що Павло Яковенко є Заслуженим тренером України, а будучи футболістом, Павло Олександрович був удостоєний почесних звань Майстра спорту міжнародного класу та Заслуженого майстра спорту СРСР.

Також нагадаємо, що Павло Яковенко грав за київське "Динамо" і збірну СРСР. За головну команду країни Павло Яковенко провів 19 матчів, в яких забив один гол.

Зараз ви читаєте новину «"Я дійсно йду" - Яковенко про молодіжну збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути