Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2012 00:39

"Ми приїхали в Донецьк за перемогою" - Хуан Мата

"Ми приїхали в Донецьк за перемогою" - Хуан Мата
Хуан Мата відзначив півзахист "гірників" ФОТО: shakhtar.com

Лондонський "Челсі" приїхав у Донецьк за перемогою. Про це під час прес-конференції розповів один із молодих лідерів команди іспанець Хуан Мата.

"Ми розуміємо, що у матчі буде боротьба за м'яч. У складі "Шахтаря" виступають кваліфіковані футболісти, особливо відзначив би лінію півзахисту. Ми зі свого боку постараємось зіграти у ту гру, на яку налаштовуємось і яку показуємо останні два тижні."

Чим "Шахтар" може вас здивувати?

"У нас кваліфіковані футболісти. "Шахтар" забезпечує контроль м'яча на дуже високому рівні. Ми постараємось показати все на що здатні. У жодному випадку ми не плануємо здаватися. Нас надихає наш матч проти "Тоттенхема".

Як змінилася команда під під керівництвом Роберто ді Маттео?

"Він прекрасний тренер. Намагається брати участь у всіх командних процесах, Роберто хоче зрозуміти кожного гравця. Це впливає на наш виступ у різних турнірах. Щодо Ліги чемпіонів, то нам би хотілося повторити свій минулорічний результат і знову виграти трофей."

Вітаємо з успішною гроюу матчі з "Тоттенхемом" (Мата відзначився дублем). Чи буде нічия у матчі з "Шахтарем" розчаруванням для вас?

"Дякую за привітання. Вся наша команда чудово зіграла у суботу. Що стосується матчу проти "Шахтаря", то ми приїхали за перемогою. Зараз у нас із "гірниками" по чотири очки, тому наше завдання — взяти тут три пункти."

Вас називають новим ігровим обличчям "Челсі". Як ставитеся до цього?

"Я не згоден з цим твердженням" (сміється).

У команді багато вікових гравців — Террі, Лемпард, Чех. Хто з молодого покоління може їх замінити?

"У нашій команді є три-чотири дуже важливих для нас виконавці. Вони дуже багато зробили для команди в останні 10 років. Разом із тим у нас є чимало молодих футболістів, у тому числі і я. Ми хочемо бути такими ж як і наші старші одноклубники. Це мій другий рік, який я проводжу у команді. Хочу і далі прогресувати."

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Челсі" пройде у вівторок, 23 жовтня на "Донбас Арені". Пряма трансляція на телеканалі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Ми приїхали в Донецьк за перемогою" - Хуан Мата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути