пʼятниця, 31 серпня 2012 15:57

"Ми потрапили у чемпіонську групу" - Луческу

"Ми потрапили у чемпіонську групу" - Луческу
"Формально фаворитом групи може вважатися "Челсі" - Луческу ФОТО: shakhtar.com

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що у групі Ліги чемпіонів, куди "гірники" потрапили разом з "Челсі", "Ювентусом" і "Нордшелландом", немає фаворита.

"Що й логічно для такого турніру, ми потрапили в чемпіонську групу. Жереб вибрав у суперники клубного чемпіона Європи, чемпіона Італії та чемпіона Данії. Відразу скажу: помиляється той, хто, можливо, списав з рахунків "Нордшелланд". В останні роки на зимових зборах ми постійно зустрічаємося з цією командою, і, запевняю вас, вона може створити проблеми будь-якому супернику і в офіційному турнірі", - сказав Луческу, слова якого наводить офіційний сайт "Шахтаря".

Луческу також підкреслив, що "Шахтар" здатний гідно зіграти з "Челсі" і "Ювентусом".

"Формально фаворитом може вважатися "Челсі" - як переможець попередньої Ліги чемпіонів. Однак по грі лондонський клуб не краще "Ювентуса" або "Шахтаря". У нашій групі всі команди здатні відняти очки один в одного. Якщо два роки тому нам вдалося в такому ж груповому турнірі випередити "Арсенал", то чому ми повинні пасувати перед "Челсі"? Тяжко доведеться з "Ювентусом", але я дуже добре знаю італійський футбол і сподіваюся правильно підготувати "Шахтар" до поєдинків з туринським клубом", - сказав він.

Тренер також зазначив, що задоволений календарем майбутніх матчів.

"Вдома завжди краще починати, тим більше в нашій ситуації, коли дюжина футболістів "Шахтаря" незадовго до цього повернеться зі збірних", - зазначив він.

Нагадаємо, перший матч групового раунду Ліги чемпіонів "Шахтар" зіграє 19 вересня вдома проти данського "Нордшелланда".

Зараз ви читаєте новину «"Ми потрапили у чемпіонську групу" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути