середа, 21 жовтня 2020 22:52

Ми показали себе могутніми – Каштру про перемогу над "Реалом"

Ми показали себе могутніми – Каштру про перемогу над "Реалом"
Луїш Каштру виграв найважливіший матч у кар'єрі. Фото Рейтер

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував перемогу в 1-му турі ЛЧ над "Реалом" (3:2).

- Дуже хороший результат. Розуміли, які складнощі будуть під час матчу, визначили стратегію. Виконали все заплановане. Гравці фантастично все виконали на поле. Ми були командою з першої до останньої хвилини матчу.

Коли ми уважні і дисципліновані, ми знаємо, наскільки ми кваліфіковані, які у нас якості, ми знаходимося ближче до перемоги. Навіть проти такого клубу, як "Реал". У них безліч фантастичних гравців, але ми змогли пройти через всі складності і відвезти хорошу перемогу з Мадрида.

- Перший тайм - кращий перший тайм "Шахтаря" в сезоні?

Так, можна так сказати. Ми створювали моменти. У другому таймі теж були можливості забити, але результат був дуже слизьким - 2:3. Це змусило нас ще більше оборонятися. Тоді ми трохи подумали: "Ось би матч закінчився швидше". У будь-якому випадку це була хороша можливість, щоб вирости як команда. Ми показали, що могутні тактично, технічно, що ми впевнені в майбутньому.

- Можна сказати, що фактор молодості захисної лінії і воротаря дозволив "Реалу" швидко відіграти два голи?

Ми функціонуємо, як команда, обороняємося, як команда, і атакуємо. Ми ніколи не будемо розділяти команду. Вік гравців мене не цікавить. Тільки те - чого ми варті як команда. Ми сьогодні були сильні, амбітні, хоробрі, згуртовані.

Наша команда завжди розуміла, що може виграти, якщо буде уважною протягом всього матчу. Я задоволений командою. Також щасливий, що вся сім'я "Шахтаря" святкує. Багато хлопців знаходяться не з нами, але вони дуже раді тому, що ми зробили. Ми також радіємо, що можемо подарувати їм цю радість.

- "Реал" в першому турі. Як тепер ви сприймаєте календар ЛЧ?

Залишився при своїй думці. У нас сильна група. "Реал", "Інтер" і "Боруссія" М - дуже непроста група. Це був перший матч. Нічого не втрачено, нічого не виграно. Для всіх команд відкриті двері. Ми віддаємо собі звіт в тому, що потрібно робити.

Треба закрити цю гру, відновити футболістів. В суботу вже нас чекає "Ворскла". У "Шахтаря" дуже лімітований склад, - сказав Каштру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" сенсаційно переміг "Реал" у Мадриді

Наступну гру в Лізі чемпіонів "Шахтар" зіграє у вівторок, 27 жовтня, проти "Інтера" в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Ми показали себе могутніми – Каштру про перемогу над "Реалом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути