неділя, 04 липня 2021 09:26

Ми не звикли до такого футболу – Грачов про поразку від Англії

Ми не звикли до такого футболу – Грачов про поразку від Англії
Віктор Грачов здивований рівнем гри Англії. Фото: "Шахтар"

Колишній форвард донецького "Шахтаря" Віктор Грачов назвав причини велетенської переваги Англії над Україною в матчі 1/4 фіналу чемпіонату Європи.

"Від першого туру я прогнозував зустріч у фіналі Італії й Англії. Вже тоді було зрозуміло, що ці дві збірні грають на вищому рівні навіть у порівнянні з Францією, Бельгією, Німеччиною чи Португалією. Це зовсім інший клас, на який нездатні інші топзбірні.

Учора Англія грала з нами на 70% свого потенціалу. У будь-який момент суперник міг додати. Мене здивувало, що англійці здатні так шалено пресингувати нашу збірну вже під завісу матчу.

Ніколи не бачив, щоби хтось так швидко і якісно розігрував трикутники й квадрати. Все робилося в один і навіть півдотика. Потім ішов пас на інший фланг поля, де стояли відкриті гравці. Все це на височенній швидкості й за неймовірного взаєморозуміння. Ми не звикли до такого футболу, бо в Україні ще ніколи так не грали.

Перед Євро я вважав, що наша команда готова до чемпіонату. Насправді виявилося, що не дуже. Нам важко себе проявити на такому форумі, бо не маємо зірок і лідерів. Показовими стали заміни Шевченка на 90-ій хвилині. Хлопців варто було випустити на 75-ій хвилині. Нічого би не змінилося".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко прокоментував поразку від Англії

Збірна Англії зіграє в півфіналі проти Данії. В іншому матчі 1/2 фіналу зіграють Італія та Іспанія.

Збірна України зайняла третє місце в групі. Команда Андрія Шевченка змогла перемогти тільки Північну Македонію. У матчі 1/8 фіналу змогли пройти Швецію.

Зараз ви читаєте новину «Ми не звикли до такого футболу – Грачов про поразку від Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути