Ексклюзиви
субота, 11 лютого 2012 12:04

"Ми намагалися менше помилятися у середній зоні" - Побєдоносцев

"Ми намагалися менше помилятися у середній зоні" - Побєдоносцев

Захисник "Донбаса" і національної збірної України Олександр Побєдоносцев закинув свою першу шайбу на домашньому "Єврочеленджі" у матчі проти Литви. Шайба хокеїста стала другою у матчі. Господарі виграли поєдинок з рахунком 5:1.

"Дуже важливо, що ми прогресуємо з кожною грою, - каже Побєдоносцев після матчу. - Ми зробили правильні висновки після першого матчу з румунами. Ми намагалися менше помилятися у середній зоні, щоб не виникало провалів і виходів два на один на наші ворота. Завдяки правильному аналізу сьогодні було менше помилок. Нам важливо довести до автоматизму нашу гру. Ми працюємо у цьому напрямі. Сподіваюся, що у матчі з Італією буде ще краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України виграла другий матч домашнього "Єврочеленджа"

Щодо рівня суперників на "Єврочеленджі", то не все залежить від нас. Головне для нас - це звертати увагу на свою гру, виконувати ті завдання, які ставляться перед командою. Наші збірники приїхали з різних клубів, де використовуються різні тактики. Тут вимагають трішки інше. Всім хокеїстам треба звикнути один до одного і робити одну справу.

Зараз головне не звертати увагу на суперників і слідкувати за собою. Звичайно, Італія — це серйозніший суперник, ніж попередні команди. Завтра перевіримо на що ми здатні на даному етапі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України розгромила Румунію у першому матчі "Єврочеленджа"

Ми граємо кожен день. Повного аналізу зіграних матчів зробити неможливо за такий короткий відрізок часу. Певні корективи можна внести по ходу матчу, щось підказати.

Нам потрібно слухати те що нам говорять. Тренер сам сказав, що головне — це достукатися до нас, щоб ми зрозуміли, чого від нас вимагають. Тоді все буде виходити і не виникатиме ніяких проблем."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Радий, що "Єврочелендж" пройде в Києві" - Побєдоносцев

Сьогодні Україна зіграє з Італією. Матч розпочнеться о 18:30. Румунія та Литва зіграють о 15:00. Пряму трансляцію всіх матчів турніру веде канал "Хокей".

Зараз ви читаєте новину «"Ми намагалися менше помилятися у середній зоні" - Побєдоносцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути