неділя, 09 жовтня 2016 00:36

"Ми б дуже хотіли зіграти цей матч в Україні": як пройшло тренування збірної Косово
22

Фото: Ірина Козюпа

Національна збірна Косово провела тренування на стадіоні "Краковії". Стартові 15 хвилин були відкритими для журналістів.

Першим на поле вийшов наставник косоварів Альберт Буньякі. Тренер взявся розкладати фішки. За кілька хвилин з роздягальні почали виходити футболісти. Двоє гравців несли м'ячі для тренування.

Тренування почалося зі звернення наставника до команди. Буньякі мав, що сказати своїм підопічним - збірна Косово досить довго стояла у центральному колі. Потім гравці пробігли три кола. Після пробіжки футболісти перемістилися на протилежний від журналістів фланг.

У збірній Косово виділявся Лабінот Кабаші. У першу чергу своїм юним виглядом. 16-річний півзахисник належить іспанській "Барселоні".

"Він — майбутнє збірної Косово, - зазначив Флорім Каноллі, який коментуватиме матч. - Тренер будує команду, яка боротиметься за вихід на Євро-2020".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дощ і пробіжка Маркевича: як збірна України тренувалася на стадіоні "Краковії"

Україна не визнала незалежність Косово, але косовари не виявили ніякої антипатії чи ворожості з цього приводу.

"Ми б дуже хотіли зіграти цей матч в Україні. Але раді, що гра взагалі відбудеться", - сказав після прес-конференції Буньякі. До речі, наставник збірної Косово говорив із журналістами 30 хвилин, весь час жартував і непогано розумів українську мову.

Нагадаємо, матч Україна – Косово відбудеться на стадіоні "Краковія" 9 жовтня о 19:00 за київським часом. Наш сайт проведе текстову он-лайн-трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «"Ми б дуже хотіли зіграти цей матч в Україні": як пройшло тренування збірної Косово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути