субота, 08 жовтня 2016 22:32

Дощ і пробіжка Маркевича: як збірна України тренувалася на стадіоні "Краковії"
16

Фото: Ірина Козюпа

Національна збірна України потренувалася на полі стадіону "Краковії" напередодні матчу кваліфікації Кубка світу-2018 проти Косова. Перші 15 хвилин були відкритими для журналістів. Потім команда займалася без зайвих очей.

Початок тренування співпав з дощем. Але негода не налякала куратора збірних України Мирона Маркевича. Він бігав кола у костюмі збірної України. На запитання, хто його змусив "займатися за індивідуальною програмою" Мирон Богданович відповів, що це традиція.

Дехто з журналістів похвалив Маркевича за гарну форму. Куратор лише посміхнувся і продовжив пробіжку. Відзначимо, що Мирону Богдановичу 65 років.

Тим часом гравці "втекли" подалі від журналістів на дальній фланг і там працювали, поділившись на три групи. Далі була двохстронка на половину поля, але цього ми вже не побачили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ракицький рвався приїхати на матч з Косово, але він ще не готовий на 100%" - Шевченко

До речі, окрім українців подивитися тренування прийшли польські репортери та журналісти з Косова.

"Шевченко — це велика зірка. Український Левандовський", - зазначив один із польських журналістів. Серед діючих гравців збірної України поляки виділяють Андрія Ярмоленка.

Нагадаємо, матч Україна – Косово відбудеться на стадіоні "Краковія" 9 жовтня о 19:00 за київським часом. Наш сайт проведе текстову он-лайн-трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Дощ і пробіжка Маркевича: як збірна України тренувалася на стадіоні "Краковії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути