понеділок, 29 липня 2013 23:07

"Ми 8 років йшли до гімну Ліги чемпіонів" - Маркевич про матч з ПАОКом
12

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Індивідуальна майстерність футболістів вирішить долю матчу між харківським "Металістом" та грецьким ПАОКом. Про це сьогодні на прес-конференції розповів наставник українців Мирон Маркевич. Додамо, що у вівторок команди зіграють першу зустріч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Мирон Богданович прийшов на зустріч із журналістами у супроводі півзахисника Едмара. Більшість питань були адресовані саме Маркевичу. Прес-конференція тривала близько 17 хвилин. Після спілкування з журналістами наставник і футболіст пішли на тренування.

Спека

"Погода однакова для обидвох суперників. Хоча цього року наша команда ще не грала у таку спеку. Все вирішить індивідуальна майстерність футболістів"

Травма Горяїнова

"У футболі таке трапляється. Від цього нікуди не дінешся. На жаль, Саша вибув, але у нас є гідна заміна".

Лозанна

"На команду ця ситуація ніяк не впливає, а питання краще адресувати керівництву клубу".

ПАОК

"Ми серйозно працювали над вивченням суперника. У команди є цілий ряд хороших футболістів — Вукіч, Лукас, Кацураніс. З першими двома ми знайомі за їх виступами у чемпіонаті України. Наставник ПАОКа Хуб Стевенс — серйозна фігура у тренерському цеху."

Результат

"Влаштує результативна нічия".

Гімн Ліги чемпіонів

"Сподіваюсь завтра почути гімн Ліги чемпіонів. Ми з Едмаром йшли до цього 8 років. Я дуже радий, що ми врешті зіграємо у турнірі."

Нагадаємо, матч ПАОК - "Металіст" відбудеться у вівторок, 30 липня. Початок матчу о 21:00. пряма трансляція на телеканалі "2+2". За тиждень команди зустрінуться у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «"Ми 8 років йшли до гімну Ліги чемпіонів" - Маркевич про матч з ПАОКом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути