понеділок, 07 травня 2012 10:03

"Металург" заслуговує оплесків"- Луческу

"Металург" заслуговує оплесків"- Луческу
Мірча Луческу не очікував серйозного опору від "Металурга". Фото: donbass.ua

Завоювавши четвертий Кубок України у своїй кар'єрі, наставник "гірників" Мірча Луческу поспілкувався з журналістами на післяматчевій прес-конференції.

"Сьогоднішній матч став прекрасним спектаклем. Ми мали повну перевагу в першому таймі, могли забити не один гол. І якби в тій ситуації провели другий м'яч, напевно, на цьому все було б закінчено.

Цей матч ще раз продемонстрував, що в Кубку не буває слабких команд. Було помітно, що до кінця гри обидві команди дуже втомилися, футболістів хапали судоми. Звичайно, я не очікував, що "Металург" чинитиме такий опір. Наші суперники заслуговують оплесків. Вони дуже добре підготувалися до фіналу Кубка України.

Можу сказати, що і "Металург" діяв дуже активно. Може бути, вони і не створили біля наших воріт гольових моментів, але дуже добре контролювали м'яч. Вони показали, що є командою, яка знає, що робити і як діяти, щоб добитися позитивного результату", - зазначив Луческу після матчу.

Нагадаємо, в неділю, 6 травня, було зіграно фінальний матч Кубка України, в якому зійшлися дві донецькі команди - "Металург" і "Шахтар". У непростому поєдинку перемогу з рахунком 2:1 здобули діючі чемпіони України.

Зараз ви читаєте новину «"Металург" заслуговує оплесків"- Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути