середа, 06 серпня 2014 09:31

"Металісту" не сподобались пісні про Путіна на матчі з "Динамо"

"Металісту" не сподобались пісні про Путіна на матчі з "Динамо"
Ультрас "Металіста" пригрозили санкціями

Харківський "Металіст" погрожує не пускати вболівальників на матчі за антипутінські речівки ультрас на своєму стадіоні. Про це йдеться у заяві клубу, опублікованому на офіційному сайті.

"Футбольний клуб "Металіст" неодноразово звертався до ультрас-груп з переконливим проханням дотримуватися правил поведінки на стадіоні, не використовувати нецензурну лайку. Клуб сподівається знайти підтримку і розуміння з боку ультрас-груп. В іншому випадку, він буде змушений вдатися до всіх адміністративним заходів, передбаченим законодавством України, аж до обмеження доступу на стадіон як окремим особам, так і цілим ультрас-групам", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, 2 серпня вболівальники "Металіста" і "Динамо" провели спільний марш за кілька годин до матчу команд у Харкові. Фани команд в тому числі виконували відомі пісні, що висміюють керівника Росії, який розв'язав війну проти України. Ці ж антипутінські речівки та пісні вболівальники виконували і під час самого матчу, який виграло "Динамо".

Відзначимо, що президент "Металіста" Сергій Курченко втік з України одночасно з втечею екс-президента Януковича. Курченко підозрюється у відмиванні незаконно здобутих коштів на користь оточення Януковича.

Зараз ви читаєте новину «"Металісту" не сподобались пісні про Путіна на матчі з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути