вівторок, 05 лютого 2013 11:11

"Металіст" завершив іспанський збір китайським погромом
7

Фото: Фото: metalist.ua

Харківський "Металіст" зіграв заключний контрольний матч на зборі в Іспанії. Команда Мирона Маркевича в понеділок обіграла китайську клуб "Далянь Аербін" - 5:2.

Рахунок відкрив Едмар, який замкнув подачу з корнера. Через три хвилини перевагу харків'ян подвоїв Бланко: аргентинець опинився першим на добиванні після удару Едмара з лінії штрафного. У середині першого тайму футболіст китайського клубу скористався помилкою оборони "Металіста", головою замкнувши подачу з корнера. У кінцівці ж першої половини у "Металіста" пройшла аргентинська комбінація, яка завершилася взяттям воріт. Соса, перебуваючи перед штрафною, обігрався в стінку з Бланко, вийшов один на один з голкіпером і без проблем його переграв.

Друга половина почалася з гола суперника українців. У "Металіста" провалився правий фланг оборони, що дозволило гравцеві Далянь вийти на побачення з Шустом і відправити м'яч повз нього. Протягом другого тайму "Металіст" забив ще двічі. Спочатку Марлос обіграв суперника у своєму штрафному, пробіг половину поля і віддав пас Бланко. Себастьян в свою чергу відпасував Жажа, який без проблем відправив м'яч із 15 метрів у сітку воріт. На 89-й хвилині крапку поставив Шарпар, реалізувавши вихід один на один з кіпером китайців.

Металіст - Дальян Аербін 5:2

Голи: Едмар, 8, Бланко, 11, Соса, 41, Жажа, 61, Шарпар, 89

Склад "Металіста": Дишленкович (Шуст, 46), Шелаєв (Обрадович, 64), Торсільєрі (Березовчук, 46), Папа Гуйє, Вільягра (Азацький, 83), Торрес (Шарпар, 72), Едмар, Бланко, Соса, Марлос , Жажа (Барилко, 87)

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" завершив іспанський збір китайським погромом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути