Ексклюзиви
середа, 16 січня 2013 09:20

"Металіст" повернув Жажу за 15 мільйонів доларів

Бразильський портал Terra оприлюднив фінансові подробиці трансферу Жажі Коельо в харківський "Металіст".

На думку бразильського сайту, перехід Жажі Коельо в "Металіст" обійшовся команді Маркевича в 15 мільйонів доларів, повідомляє Terra.

"Я радий повернутися у свою команду. Мені здається, що минуло зовсім небагато часу відколи я грав тут. Тож я задоволений своїм поверненням. У мене в команді багато старих знайомих. Едмар, Фініньо, всі інші бразильці та аргентинці - я всіх їх знаю і з усіма буду радий пограти в одній команді"- заявив Жажа Коельо в інтерв'ю офіційному сайту.

Окрім старих знайомих, з якими Коельо виступав з 2008 по 2010 роки, у команді з'явилися і яскраві атакуючі гравці Клейтон Шав'єр, Марлос, Соса та Вілліан Гомес. Латиноамериканці отримують величезну кількість уваги з боку місцевих уболівальників і стали гордістю "Металіста".

Крім того, Terra наводить дані про зарплату Коельо. На думку видання, за три роки у Харкові Жажа повинен отримати близько 10 мільйонів доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" повернув Жажу за 15 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути