Ексклюзиви
пʼятниця, 26 жовтня 2012 12:48

"Металіст" здолав "маленьких тролів" у снігопад
8

Фото: ФОТО: Reuters

Харківський "Металіст" обіграв на виїзді норвезький "Русенборг" у матчі третього туру групового етапу Ліги Європи з рахунком 2:1.

Господарі поля активніше розпочали зустріч і незабаром почали перевіряти на міцність воротаря гостей Олександра Горяїнова. "Металіст" зміг відповісти супернику лише після 25 хвилин гри. Небезпечний був удар Тайсона, який насилу відбив голкіпер "Русенборга" Ерлунд.

Надалі оборона харків'ян ще кілька разів давала збої, але в першому таймі команди обійшлися без голів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга Європи. "Русенборг" - "Металіст" - 1:2

А вже на першій хвилині тайму другого норвежці відкрили рахунок. Знову невдало зіграв захист команди Мирона Маркевича, що призвело до голу Елюнуссі.

Перші десять хвилин тайму повністю залишилися за "Русенборгом". Але потім український клуб почав прибирати ініціативу до своїх рук і намагатися виправити становище. Спочатку Ерлунда потривожили своїми ударами аргентинці Бланко і Вільягра, потім пробивав по воротах бразилець Марлос. "Русенборг" віддав ініціативу гостям, але періодично намагався організовувати контрвипади.

І все ж "Металіст" зміг виправити ситуацію. На 80-й хвилині після прострілу Вільягри справа у штрафний майданчик Марлос з кількох метрів у дотик переправив м'яч у ворота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга Європи. "Металіст" насилу переміг "Русенборг", "Байєр" розгромив "Рапід"

Через дві хвилини "Русенборг" врятувала штанга після удару Крістальдо. А на 89-й хвилині капітан "Металіста" Клейтон Шав'єр потужним ударом зі штрафного метрів з 30-ти вразив нижній кут воріт норвезького клубу і приніс гостям перемогу.

В іншому матчі групи К Ліги Європи німецький "Байєр" обіграв з рахунком 4:0 у Відні місцевий "Рапід". Таким чином, після трьох турів "Металіст" і "Байєр" лідирують у групі, набравши по 7 очок, "Русенборг" має 3 очки, а "Рапід" не набрав жодного пункту.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" здолав "маленьких тролів" у снігопад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути