субота, 08 грудня 2012 12:49

"Металіст" може обзавестися польським голкіпером

"Металіст" може обзавестися польським голкіпером
Лукаш Скорупський не проти переїзду в Харків ФОТО: ru.footballtransfer.com.ua

Голкіпер польського клубу "Гурник" (Забже) та молодіжної збірної Польщі Лукаш Скорупський найближчим часом може поповнити ряди харківського "Металіста".

За даними авторитетного польського видання Przeglad Sportowy, представники українського клубу давно ведуть гравця, а також побували на деяких виїзних матчах "Гурника".

Повідомляється, що "Металіст" зробив офіційний запит в офіс команди з Забже на предмет фінансової складової можливого трансферу. За інформацією видання, "Гурник" згоден розлучитися з 21-річним воротарем мінімум за півтора мільйони євро.

Сам футболіст не заперечує проти переїзду до Харкова. "Це сильний клуб, який виступає на високому рівні. Чому б ні?", - прокоментував Скорупський.

Цікаво, що після 14-ти ігрових днів у чемпіонаті Польщі оборона "Гурника" є найнадійнішою у першості. Безперечна заслуга в цьому самого Скорупського, який видав кілька приголомшливих матчів і зараз називається чи не найкращим воротарем Польщі.

Цікаво, що у "Гурнику" зараз грає екс-гравець "Металіста" Северин Гарцарчик, який може розповісти харківській команді про людські якості воротаря, а самому голкіперу про життя в Харкові.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" може обзавестися польським голкіпером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути