середа, 12 червня 2013 19:01

"Мессі не розглядаємо" - Сачко очолив "Ворсклу"

"Мессі не розглядаємо" - Сачко очолив "Ворсклу"
Василь Сачко назвав свій тренерський штаб ФОТО: vorskla.com.ua

Сьогодні у перший день виходу "Ворскли" з відпустки президент клубу Олег Бабаєв представив команді новий тренерський штаб на чолі зі знаковою для полтавського футболу персоною Василем Сачком.

Допомагати свіжоспеченого наставнику першої команди "біло-зелених" будуть Вадим Лазоренко та Володимир Деуль.

"Для мене ця пропозиція стала несподіваною. Спочатку мені зателефонував генеральний директор клубу, потім президент і запропонували посаду головного тренера "Ворскли". Ми обговорили всі цікаві для нас питання. Я подумав, потім погодився.

На сьогоднішній день ми плануємо впритул займатися комплектацією команди, це головне для досягнення результатів у сезоні.

Поруч зі мною працюватимуть досвідчені люди: Анатолій Момот, Вадим Лазоренко. Ні, я не боюся відповідальності. Буде у нас також і людина, що відповідає за фізичну підготовку гравців. Він також молодий, але дуже добре розбирається у своїй справі. Я вірю в те, що я і мої помічники зможуть своїм професійним ставленням до справи принести користь "Ворсклі". Для цього ми зробимо все можливе.

До 20 червня ми працюємо в Полтаві, 21-го беремо курс на Словенію, де пройде наш навчально-тренувальний збір. Щодо пыдсилення: ми підписали контракти з Дедечком і Міщенком. Мессі на сьогоднішній день не розглядаємо. За багатьма спостерігаємо, з деякими ведемо конкретні переговори. Називати імена поки не бачу сенсу, коли буде конкретика, все дізнаєтеся," - заявив Сачко.

Зараз ви читаєте новину «"Мессі не розглядаємо" - Сачко очолив "Ворсклу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути