четвер, 20 вересня 2012 15:15

Мессі двічі забив Диканеві: "Спартак" програв "Барселоні"
26

"Барселона" перемогла "Спартак" з рахунком 3:2
Фото: ФОТО: Reuters

Московський "Спартак" поступився іспанській "Барселоні" у виїзному матчі першого туру групового етапу Ліги чемпіонів. По ходу зустрічі спартаківці вели з рахунком 2:1, але в підсумку зазнали поразки (2:3). Два голи у складі "Барселони" забив аргентинський форвард Ліонель Мессі.

"Барселона" відкрила рахунок на 14-й хвилині - відзначився Крістіан Тельо. На 29-й хвилині захисник іспанського клубу Даніель Алвес забив м'яч у свої ворота, а на 58-й хвилині Ромуло вивів "Спартак" уперед.

Перемогу "Барселоні" приніс дубль Мессі. Аргентинець забив голи на 71-й і 80-й хвилинах.

"Селтік" і "Бенфіка", які виступають у Лізі чемпіонів в одній групі зі "Спартаком" і "Барселоною", зіграли внічию (0:0).

"Найголовніше - потрібно було вийти на цей матч спокійними і сконцентрованими, не думати, що це "Барселона"... Мені це вдалося, і команді, в цілому, теж", - заявив голкіпер "Спартака" і збірної України Андрій Дикань журналістам .

Однак голкіпер залишився не дуже задоволений власними діями під час матчу.

"Як я можу бути задоволений? Три пропустили! Задоволений був би, коли б на "нуль" (зіграв), навіть при поганій грі", - зазначив воротар.

Наступний матч у Лізі чемпіонів команда Унаї Емері проведе 2 жовтня проти "Селтіка" на своєму полі, "Барселона" в той же день в гостях зіграє з "Бенфікою", повідомляє "Р-Спорт".

Додамо, що білоруський БАТЕ на виїзді переміг французький "Лілль" (3:1), а донецький "Шахтар" на своєму полі переграв данський "Нордшелланд" (2:0).

Зараз ви читаєте новину «Мессі двічі забив Диканеві: "Спартак" програв "Барселоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути