субота, 20 березня 2021 12:15

Меркель погодилася відпустити Левандовського

Меркель погодилася відпустити Левандовського
Роберт Левандовський (праворуч) святкує черговий м'яч разом із Якубом Блащиковським. Фото: Reuters

Нападник "Баварії" Роберт Левандовський не залишить свою національну команду без допомоги у матчах відбору до Кубка світу-2022.

Участь Левандовського, як і Кшиштофа Пйонтека, у матчі проти збірної Англії була під великим питанням, оскільки уряд Німеччини ввів обов'язковий двотижневий карантин для всіх, хто залишав межі країни і відвідував зону ризику.

Втім, після тривалих переговорів президента Польської футбольної федерації Збігнева Бонека з німецькою владою, канцлер Німеччини Ангела Меркель дозволила гравцям вирушити до розташування збірної, повідомляє Przegladsportowy.

Головним аргументом став санітарний режим, якого дотримуватимуться футболісти: їхній транспорт проходитиме через спеціальний "коридор", в якому вони будуть ізольовані від зовнішнього світу, а також вони здаватимуть тести на коронавірус кожні кілька днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд у Лозанні офіційно підтвердив технічну поразку збірній України

Польща зіграє з Угорщиною (25 березня), Андоррою (28 березня) та Англією (31 березня) у матчах відбору до ЧС-2022. Раніше уряд Франції заборонив футболісту з Нідерландів Мемфісу Депаю залишати меж країни.

Зараз ви читаєте новину «Меркель погодилася відпустити Левандовського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути