Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2008 17:45

Меньшов: мене очікує найскладніший в кар"єрі велосезон

У 2008 році для найтитулованішого російського велогонщика, дворазового переможця супербагатоденки "Вуельта" Дениса Меньшова, який представляє німецьку команду Rabobank, будуть три основні старти - "Джіро д"Італія" 10 травня - 1 червня, "Тур де Франс" 5-27 липня і Олімпійські ігри в Пекіні 9-13 серпня.

- Не дивлячись на весь піднятий навколо нашої команди галас і надумані звинувачення у використанні "кров"яного допінга", ми продовжуємо нашу підготовку на півдні Іспанії, - сказав Денис Меньшов. - В цей період часу, як завжди, йдуть об"ємні тренування, якими закладаєтиься фундамент на весь сезон. А сезон буде дуже складним - особисто для мене, напевно, найскладнішим в кар"єрі. Я маю намір виступити у всіх трьох головних стартах сезону - "Джіро д"Італія", "Тур де Франс" і Олімпіаді в Пекіні, які пройдуть один за одним протягом трьох місяців, з середини травня по середини серпня. Це буде дуже важкий гоночний період. Саме тому початок сезону буде спокійнішим, перший старт планую зробити тільки через місяць - на іспанській Vuelta а Andalucia 17-21 лютого.

Денис Меньшов також додав, що на Олімпійських іграх в Пекіні розраховує виступити в груповій гонці.

- У розділці вже точно, на сто відсотків, поїде Володимир Гусєв, а на друге вакантне місце з великими підставами претендує Володимир Карпець. Тому я, швидше за все, виступлю тільки в груповій гонці, хоча, зрозуміло, що до цього ще дожити треба. Після завершення "Тур де Франс" будуть два тижні, щоб відновитися і підійти до Ігор в хорошій формі. Це найоптимальніший термін, щоб, з одного боку, не розгубити бойові кондиції, з іншої - встигнути відпочити, - відзначив Денис Меньшов.

Джерело: "Весь спорт"
Зараз ви читаєте новину «Меньшов: мене очікує найскладніший в кар"єрі велосезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути