вівторок, 22 листопада 2011 13:58

Менеджера збірної з регбі покарали штрафом у сто свиней

Менеджера збірної з регбі покарали штрафом у сто свиней

Колишній менеджер збірної Самоа Туала Метью Ваеа оштрафований старійшинами його села на 100 свиней за неналежну поведінку на Кубку світу з регбі, який завершився в жовтні 2011 року в Новій Зеландії. Про це повідомляє Associated Press. Ваеа, який у минулому сам грав за збірну, розкритикував капітан самоанців Махонрі Швальгер.

У листі прем'єр-міністру Самоа Швальгер розповів, що Ваеа і співробітники самоанського регбійного союзу вели себе на Кубку світу, як на "великій вечірці", часто відлучалися з розташування збірної і постійно випивали з друзями. За словами Швальгера, така поведінка позначилося на виступі самоанців. Інші регбісти національної команди підтримали капітана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка внучки Єлизавети II вигнали зі збірної Англії

Рада старійшин села Леаува'а визнала, що звинувачення щодо Ваеа ганьблять його малу батьківщину і оштрафувала його. Associated Press уточнює, що вартість 100 самок свині оцінюється в 2,5 тисячі доларів, і для Самоа такий штраф вважається досить суворим. За даними Agence France-Presse, Ваеа вже виплатив штраф, сума якого склала дві тисячі самоанських тала (840 доларів), причому купувати свиней менеджеру не довелося - штраф був виплачений грошима.

Перед Кубком світу шанси самоанців на успішний виступ оцінювалися високо, оскільки в товариському матчі вони обіграли одну з найсильніших команд світу Австралію. Однак на самому турнірі збірна Самоа посіла третє місце в групі і не вийшла в плей-офф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Новій Зеландії люди без трусів зіграли регбійний матч

На офіційному сайті самоанського регбійного союзу в даний час розміщено оголошення про вакансії, в якому говориться, що організація шукає в збірну країни головного тренера, двох його асистентів і менеджера команди.

Зараз ви читаєте новину «Менеджера збірної з регбі покарали штрафом у сто свиней». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути