понеділок, 10 жовтня 2011 12:26

Регбіст збірної Англії стрибнув з порома після поразки у чвертьфіналі Кубка світу

Регбіст збірної Англії стрибнув з порома після поразки у чвертьфіналі Кубка світу

Регбіст збірної Англії Ману Туілагі стрибнув з порома недалеко від терміналу в новозеландському Окленді. Це сталося 9 жовтня - на наступний день після поразки англійців в 1/4 фіналу Кубка світу з регбі від французів (12:19). Туілагі не постраждав і був доставлений в місцеве відділення поліції, пише британська газета The Sun.

20-річний спортсмен провів у ділтниці одну годину, після чого його передали керівництву збірної Англії, яка прийняла рішення оштрафувати Туілагі на три тисячі фунтів стерлінгів (3460 євро). Потім регбіст разом з партнерами по збірній відправився в бар. На поромі збірна Англії здійснювала невелику прогулянку.

Як розповів один з охоронців терміналу, Туілагі могло засмоктати під паром, оскільки в момент його стрибка мотори судна ще працювали. За словами охоронця, коли регбіста витягли з води, від нього пахло алкоголем.

Пізніше Туілагі приніс свої вибачення, назвавши стрибок з порома дурним вчинком. Збірна Англії має повернутися з Кубка світу в Лондон 10 жовтня.

Півфінали Кубка світу з регбі Уельс - Франція і Австралія - Нова Зеландія пройдуть 15 і 16 жовтня відповідно. Матч за третє місце відбудеться 21 жовтня, фінал - 23 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Регбіст збірної Англії стрибнув з порома після поразки у чвертьфіналі Кубка світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути