пʼятниця, 11 листопада 2011 17:57

Чоловіка внучки Єлизавети II вигнали зі збірної Англії

Англійський регбіст Майк Тіндалл, який є чоловіком внучки королеви Єлизавети II, оштрафований на 25 тисяч фунтів стерлінгів і виведений зі складу збірної Англії за скандальний інцидент під час чемпіонату світу в Новій Зеландії, повідомили в п'ятницю британські ЗМІ.

Інцидент, відеозапис якого з'явився в інтернеті, стався під час світового чемпіонату на початку осені цього року. На кадрах відеозапису 33-річний Тіндалл зображений з блондинкою в барі міста Куїнстаун після одного з матчів. Він тримає жінку за руку, після чого вони обнімаються і вона цілує його в голову.

У липні цього року Тіндалл одружився на внучці королеви Єлизавети Зарі Філіпс, яка прилітала в Нову Зеландію підтримати чоловіка, команда якого, однак, вилетіла з турніру на стадії чвертьфіналу. Поки невідомо, наскільки Зара Філліпс була поінформована про пригоди свого новоспеченого чоловіка.

З'ясувалося також, що Тіндалл спочатку ввів в оману керівництво своєї команди, розповівши свою версію нічних подій, яка не відповідала дійсності.

Підсумком розгляду стало жорстке рішення Союзу футболу регбі (RFU), яке загрожує поставити хрест на подальшій кар'єрі Тіндалла.

"Дії Майка Тіндалла досягли такого рівня, який є неприйнятним для провідного англійського гравця, і являють собою дуже серйозне порушення кодексу поведінки гравця професійної команди", - зазначив директор RFU Роб Ендрю.

Також оштрафовані по 5 тисяч фунтів і відсторонені від участі в іграх до грудня 2012 року два інших гравця команди Кріс Ештон і Джеймс Хаскелл, які відпускали "сальні" жарти на адресу співробітниці готелю в новозеландському місті Данідін.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка внучки Єлизавети II вигнали зі збірної Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути