Ексклюзиви
субота, 02 червня 2012 13:48

Мейвезер-молодший на півтора місяці відправиться до в'язниці

Мейвезер-молодший на півтора місяці відправиться до в'язниці
Мейвезер-молодший буде сидіти в одиночній камері. Фото: reuters.com

Американський боксер Флойд Мейвезер-молодший відправився до в'язниці за побутове насильство, повідомляє Reuters. Спортсмен з 1 червня буде відбувати термін у півтора місяця за напад на колишню дівчину Джозі Харріс, вчинений в 2010 році.

Вирок Мейвезеру був винесений ще в грудні 2011 року, але його приведення у виконання відклали, адже боксер повинен був провести бій на початку травня. Цей бій відбувся 5 травня в Лас-Вегасі: Мейвезер отримав перемогу за очками над пуерториканцем Мігелем Котто в 12 раундах.

Боксер відбуватиме термін у в'язниці округу Кларк у Неваді. Спортсмен буде сидіти в одиночній камері і з метою його захисту буде позбавлений контакту з іншими ув'язненими.

Флойд Мейвезер-молодший вважається одним з кращих в світі боксерів у напівсередній ваговій категорії. У професійній кар'єрі Мейвезер провів 43 бої, в яких здобув 43 перемоги (26 нокаутом). З 2010 року обговорюється можливість проведення бою Мейвезера з філіппінцем Менні Пакьяо, який кілька років визнавався кращим боксером в світі.

Зараз ви читаєте новину «Мейвезер-молодший на півтора місяці відправиться до в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути