Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2007 12:23

Медведенко може повернутись у БК "Київ"

Форвард збірної України, чемпіон НБА в складі "Лос-Анджелес Лейкерз" Станіслав Медведенко може продовжити кар"єру в БК "Київ", інформує www.champion.com.ua.

- Спина турбує. Великий спорт не може не залишати своїх слідів. Але мої проблеми можна вирішити. От ще трохи підлікуюся і буду готовий знову вступити в бій. Я люблю баскетбол, і поки не збираюся з нього іти. Я занадто багато часу присвятив цьому виду спорту, щоб так просто усе кинути і піти на пенсію.

Хотілося б повернутися в НБА. Я провів там не один рік, і, визнаю, що після США трохи незатишно почуваєш себе в Європі: різний баскетбол, різні організаторські моменти. Але, з іншого боку, я реаліст, і прекрасно розумію, що на даному етапі мені потрібний чемпіонат більш легкий, щоб я міг без проблем влитися в гру, відчути себе частиною команди. Подивимося. Я розгляну всі пропозиції і тоді прийму рішення.

Чи може це бути український чемпіонат? Звичайно, може бути. Імовірніше всього, що так воно і буде. Думаю, до Нового року я можу почати виступати за БК "Київ", за який свого часу вже грав, - сказав Медведенко.

Раніше повідомлялось, що через травму спини Медведенко може закінчити баскетбольну кар"єру.

Зараз ви читаєте новину «Медведенко може повернутись у БК "Київ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути