середа, 23 червня 2010 15:28

Мавпа передбачила поразку німецької збірної від Гани

Мавпа передбачила поразку німецької збірної від Гани

Мавпа, що живе в зоопарку німецького міста Хемніц, передбачила поразку збірної Німеччини з футболу від Гани у вирішальному матчі групового турніру чемпіонату світу, повідомляє інтернет-видання SuperSport.com. Ця гра відбудеться увечері в середу, 23 червня і у випадку поразки німці не вийдуть в 1/8 фіналу і завершать боротьбу на ЧС-2010.

Мавпа на прізвисько Антон передбачила результат матчу Гана - Німеччина за допомогою співробітника зоопарку. Він простягнув тварині долоні, на кожній з яких був родзинки. Антон взяв їжу з тієї руки, яка, як було заздалегідь домовлено, означала перемогу збірної Гани.

Раніше тварини із зоопарку в Хемнице намагалися вгадати результати матчів збірної Німеччини з Австралією і Сербією, але обидва рази помилилися. Дикобраз Леон передбачив поразку німців від австралійців, але матч завершився з рахунком 4:0 на користь Німеччини. Потім бегемот Петті передбачив, що німці переможуть Сербію, але вони поступилися з рахунком 0:1. Якими способами передбачали результати матчів дикобраз і бегемот, не уточнюється.

На ЧС-2010 збірна Німеччини виступає в групі D. Перед останнім туром у Гани чотири очки, у німців та сербів - по три, в австралійців - одне. Матчі Гана - Німеччина та Австралія - Сербія почнуться о 21:30 за київським часом. Щоб не залежати від результату гри між австралійцями і сербами, німцям необхідно перемагати Гану.

Нагадаємо, що в ПАР передбаченнями результатів Чемпіонату світу активно займаються шамани.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Мавпа передбачила поразку німецької збірної від Гани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути