четвер, 05 липня 2007 18:39

Матузалем має намір скаржитися ФІФА

За інформацією іспанського видання Red Aragon, яке є чи не єдиним джерелом в освітленні ситуації з трансфером бразильського півзахисника донецького "Шахтера" Матузалема до "Сарагоси", сторона гравця найближчим часом може звернутися до ФІФА. Вони вважають, що небажання "Шахтаря" відпустити футболіста - це пряме порушення його прав і наполягають на дотриманні своїх інтересів.

Крім цього, видання вказує, що футболістом зацікавився володар Кубка УЄФА - "Севілья", яка розглядає кандидатуру Матузалема як заміну Маресці, у разі його прощання з клубом, повідомляє Сегодня.

Нагадаємо, що у севільського клубу вже є досвід роботи на трансферному ринку з футболістами, яких не погоджуються продавати їх клуби. Так, взимку був придбаний російський форвард Олександр Кержаков, який демонстративно заявив про свої наміри покинути "Зеніт" ще літом 2006 року.

Інше іспанське видання AS приводить невеликий коментар технічного директора "Сарагоси" Мігеля Пардези: "Ми знали, що з трансфером Матузалема не буде легко, але у нас є певні переваги. Незважаючи на те, що футболіста не хоче продавати його нинішній клуб - "Шахтар", сам футболіст хотів би грати в Іспанії і виступати за нашу команду. Ми не можемо зробити неможливе можливим, але ми прикладемо всі наші зусилля для того, щоб результативно завершити перехід бразильця".

Зараз ви читаєте новину «Матузалем має намір скаржитися ФІФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути