вівторок, 24 квітня 2012 10:10

"Матеус подзвонив і вибачився" - голкіпер "Оболоні"

"Матеус подзвонив і вибачився" - голкіпер "Оболоні"
Костянтину Махновському наклали 20 швів. Фото: football.ua

Воротар київської "Оболоні" Костянтин Махновський розповів, що гравець "Дніпра" бразилець Матеус, який травмував його, подзвонив йому і попросив вибачення.

Також Махновський в інтерв'ю веб-порталу faeri.ru зазначив, що оцінює своє самопочуття як "більш-менш добре".

"Телефонує мені перекладач з команди "Дніпро", - розповідає Махновський про дзвінок, - каже, що Матеус хоче вибачиться, але по-російськи погано говорить, що він не хотів завдати мені травму. Потім трубку взяв сам Матеус, по-російськи і по -англійськи сказав, що дуже шкодує про все, запитав як справи. Я сказав, що все добре. Потім він каже: я не хотів, вибач, будь ласка. Я відповів, нічого страшного, пройде. Після цього побажали один одному удачі і попрощались".

"Я думаю, що навіть якщо б я не сказав в ПроФутболі, що він міг би і подзвонити мені, запитати як справи, він би все одно подзвонив. Як мені здалося, він дуже хороший хлопець, я на нього зла не тримаю".

Нагадаємо, в першому таймі матчу "Дніпро" - "Оболонь" воротар "пивоварів" отримав розсічення лоба в результаті зіткнення з нападником "Дніпра" Матеусом.

Нагадаємо, в матчі "Дніпро" - "Оболонь" дніпропетровський бразилець Матеус небезпечно атакував і в підсумку травмував воротаря киян Костянтина Махновського, якому наклали 20 швів.

Зараз ви читаєте новину «"Матеус подзвонив і вибачився" - голкіпер "Оболоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути