Ексклюзиви
понеділок, 23 квітня 2012 08:54

"Щиро прошу вибачення у воротаря "Оболоні" - Матеус

"Щиро прошу вибачення у воротаря "Оболоні" - Матеус
Махновському наклали 20 швів на голову ФОТО: kp.ua

У матчі з "Оболонню" форвард "Дніпра" Матеус був вилучений з поля за те, що завдав травми голкіперові "Оболоні" Костянтину Махновському. Очевидно, що це порушення не було навмисним: гравець "Дніпра" був сконцентрований на м'ячі і просто не побачив воротаря, який вискочив зі штрафного майданчика. Матеус сам був шокований тим, що трапилося: вибачившись перед суперником, він залишив поле, ледь стримуючи сльози, повідомляє офіційний сайт команди.

"Я ніколи не граю грубо по відношенню до суперників, - голос Матеуса і через добу після матчу звучав дуже сумно. - Завжди намагаюся діяти коректно. У цьому епізоді я просто прагнув до м'яча і не припускав, що можу нанести травму. Дуже шкодую, що так сталося. Моя реакція на полі була зовсім щирою. Щиро прошу вибачення у воротаря "Оболоні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені наклали близько двадцяти швів, у двох місцях розбита голова" - голкіпер "Оболоні"

Нагадаємо, інцидент стався на 14-й хвилині поєдинку після того, як форвард "Дніпра" Матеус у стрибку потрапив ногою в голову вартовому воріт "пивоварів", в результаті чого у нього утворилася відкрита рвана рана.

Арбітр матчу Костянтин Труханов вилучив бразильця з поля, а Махновського відразу ж відвезли в лікарню зашивати рану. Костянтину наклали близько двадцяти швів, в двох місцях у нього розбита голова, але струсу мозку немає.

 

Зараз ви читаєте новину «"Щиро прошу вибачення у воротаря "Оболоні" - Матеус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути