Ексклюзиви
неділя, 23 травня 2010 11:56

Матч за Суперкубок України може пройти у Запоріжжі

Матч за Суперкубок України може пройти у Запоріжжі

Міський голова Запоріжжя Євген Карташов заявив, що домовився з генеральним директором футбольної Прем'єр-Ліги України Олександром Єфремовим про те, що 4 липня 2010 донецький "Шахтар" і сімферопольська "Таврія" розіграють Суперкубок на "Славутич-арені" у Запоріжжі, повідомляє прес-служба Запорізької міської ради.

Міський голова погодився очолити оргкомітет з підготовки цього матчу.

"Наш стадіон невеликий, але він побудований за всіма вимогами УЄФА. Місто зробить все можливе, щоб підготувати все, як слід, на найвищому рівні. Незважаючи на сезон відпусток, запорізькі вболівальники обов'язково прийдуть на цю гру", - запевнив Євген Карташов.

Запоріжжя є одним з можливих кандидатів на проведення матчу за Суперкубок. Остаточне рішення Дирекція УПЛ прийме на початку наступного тижня.

Відзначимо, що місткість "Славутич-Арени" становить 11 500 глядачів. Географічно Запоріжжя розташовано майже посередині між Донецьком і Сімферополем.

Ще одним кандидатом на місце проведення є Харків, де пройшов фінал Кубка України. 40-тисячний стадіон був заповнений на половину.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Матч за Суперкубок України може пройти у Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути