неділя, 03 листопада 2013 12:09

Матч "Волині" і "Динамо" може не відбутися

Матч "Волині" і "Динамо" може не відбутися

Віце-президент "Волин " Юрій Савчук після переможної гри з "Шахтарем" розповів про кризову ситуацію, в якій опинився клуб, повідомляє iSport.ua.

"Людям не надаються умови, що дозволяють їм розвивати цю гру. Я об'їхав всю область, зустрівся практично в кожному районі з фахівцями, представниками районних організацій. Вони всі в один голос заявляли, що далі футбол не може йти таким шляхом, тому що він зовсім не рухається з місця", - каже Савчук.

"Нами спекулюють, кажучи, що наша команда не є колективним членом Федерації футболу "Волині". А ви знаєте, що за положенням Прем'єр-ліги ми не маємо права брати участь у змаганнях, якщо ми не є колективним членом місцевої федерації", - додав він.

При цьому віце-президент команди заявив, що інвестори "Волині" не зацікавлені вкладати гроші у непрозорі справи. За його словами, місцева влада всілякими способами "вставляє палиці в колеса" кращому клубу області.

Футбольний клуб "Волинь" написав відкритого листа голові Волинської обласної державної адміністрації Борису Климчуку, де звернувся з пропозицією, щоб він узяв символічну одну гривню і команду, а також стадіон, якщо бачить у собі сили розвивати футбол в регіоні.

Савчук не виключив ймовірність припинення існування клубу в подібній невизначеній ситуації і припинення фінансування команди інвесторами. Це може статися вже найближчим часом і на наступну гру з київським "Динамо" "Волинь" не вийде на поле.

Зазначимо, що у вівторок, 5 листопада, у Луцьку відбудеться акція на підтримку "Волині".

Зараз ви читаєте новину «Матч "Волині" і "Динамо" може не відбутися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути