пʼятниця, 18 жовтня 2013 19:00

"Говерда" перемогла "Волинь" завдяки голу Савича

"Говерда" перемогла "Волинь" завдяки голу Савича
"Сьогодні билися дві команди з характером" - Грозний ФОТО: fcgoverla.uz.ua

У Луцьку відбувся матч 13-го туру прем'єр-ліги України "Волинь" - "Говерла". Ужгородський клуб здобув перемогу з рахунком 1:0, повідомляє "Чемпионат".

У першому таймі господарі мали невелику перевагу, проте перед самою перервою гості провели кілька гострих атак. У другому таймі суперники грали на перемогу, намагалися підібрати ключі до чужих воріт.

Зокрема, за 15 хвилин до кінця основного часу м'яч потрапив у штангу воріт "Говерли" - подачу зі штрафного замикав Міхаель Бабатунде. На 83-й хвилині вдалося відзначитися Душану Савичу. Екс-гравець "Волині" не святкував гол у ворота своєї колишньої команди.

"Так, нам пощастило, без цього важко у житті, не тільки у футболі. Ми хотіли отримати простір, іноді виходило. "Волинь" грала агресивно, нам потрібно було швидко переходити від оборони в атаку. Хочеться набрати більше очок восени, щоб далі було легше грати, щоб необхідність набирати очки не так тиснула на хлопців. Сьогодні билися дві команди з характером" , - сказав наставник "Говерли" В'ячеслав Грозний в ефірі телеканалу "2+2".

Чемпіонат України

13-й тур

Волинь - Говерла 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - 83 Савич.

Волинь - Литовченко, Сімінін, Шиков, Матуку (Задерецький, 73), Шиш, Скоба (Парцванія, 32), Масло, Бабатунде, Матей (Бікфалві, 46), Гошкодеря, Шумахер.

Говерла - Надь, Люлька (Орош, 50), Лисицький, Єзерський, Леандро, Буяльський, Балафас, Балашов (Лисенко, 69), Савич (Іканде, 85), Кочиш, Нікулае.

Попередження: Шиков (53), Нікулае (57), Балафас (57), Шумахер (78), Орош (87), Парцванія (89), Буяльський (90).

Зараз ви читаєте новину «"Говерда" перемогла "Волинь" завдяки голу Савича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути